abril 12, 2020 | Posted in:Blog

Τώρα βέβαια είμαστε στη Sony, αλλά ακόμα υπάρχει δεσμός με τον Daniel Miller (Σ.

σ: παραγωγός και ιδρυτής της Mute Records) -συμμετέχει ακόμα σε συζητήσεις κτλ. Ναι, πιστεύω πως σήμερα ο ρόλος των δισκογραφικών είναι ακόμα πιο σημαντικός. Και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με μικρό κόστος.

 • Greatest Creating Professional services and How to locate Them
 • On-line Copy writer.The Trouble Price tag
 • Economical Writing Service to ease You Fears
 • Who Seems To Be My Author?
 • You.S. Educational Cheap Writing Service – Jot down my On line
 • Best Creating Products and services in Us

Το μειονέκτημα το έχουν κυρίως οι συμβατικές μπάντες… Είναι πολύ πιο δύσκολο, γιατί είναι 4 ή 5 άτομα, οι περιοδείες είναι πολύ ακριβές και τα έσοδα παραμένουν πολύ χαμηλά. Οι Depeche Manner πάντα ήταν πρωτοπόροι. Πιστεύεις πως υπάρχει κάποιο σχήμα σήμερα που “αλλάζει το παιχνίδι” και που θα έπρεπε να έχουμε υπόψιν μας οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι ακροατές Όχι στ’αλήθεια. Για να είμαι ειλικρινής, φέτος άκουγα κυρίως Depeche Manner.

Obtain custom made on the net company

Αλλά και πέρσι, που δούλευα ως Dj, άκουσα χιλιάδες dance κομμάτια, και θεωρώ πως το ninety nine% ήταν τραγικά, οπότε θα ‘λεγα πως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να απαντήσει αυτήν https://homeworkhelperzz.com/essay-help/ την ερώτηση! Ωστόσο, λίγο πριν συναντηθούμε μιλούσα στο τηλέφωνο με την κόρη μου και λέγαμε για την Viva (Gore) -η κόρη του Martin παίζει σε ένα συγκρότημα, είναι βέβαια ακόμα σε “βρεφικό στάδιο”, αλλά ειναι πολύ καλοί. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας μία αγαπημένη σας στιγμή από συναυλία σε οποιαδήποτε χώρα, οποιαδήποτε εποχή Υπάρχουν πολλές στιγμές, αλλά μία ζωτική στιγμή για το σχήμα ήταν όταν παίξαμε στο Rose Bowl στην Pasadena (της Καλιφόρνια).

Βρισκόμασταν σε τόσο παράξενη φάση, ήμασταν μεν πολύ δημοφιλής, αλλά κανένα μας άλμπουμ δεν είχε βρεθεί στο top rated 40 και το ραδιόφωνο εκείνη την περίοδο, μεταμορφωνόταν από “ροκ ραδιόφωνο” σε “εναλλακτικό ραδιόφωνο”. Όταν δώσαμε εκείνη τη συναυλία, παίρναμε ένα πολύ μεγάλο ρίσκο, δεν γνωρίζαμε αν θα γινόταν marketed out κτλ. Θυμάμαι να έχω τρομερό άγχος, αλλά τελικά η συναυλία ήταν φανταστική. Και από τότε, το αμερικανικό ραδιόφωνο άλλαξε -μετά ήρθαν οι Nirvana κτλ, οπότε ήταν πολύ σημαντικό εκείνο το live για εμάς.

Και τότε, στο ξεκίνημά σας, τι συνέβαινε όταν παίζατε σε μέρη όπως το Nashville όπου η region μουσική είναι τόσο δημοφιλής Σίγουρα είχαμε μια κάποια ανησυχία όταν παίξαμε εκεί, αλλά τελικά πήγε μια χαρά! Σίγουρα το κοινό ήταν πολύ παράξενο. Αλλά τη θυμάμαι σαν μια πολύ καλή συναυλία και εκείνη. Δε θα ‘λεγα πως άλλαξε την καριέρα μας βέβαια!Κάποτε είχαμε πάρει συνέντευξη από τον μπασίστα των Metallica και μας έλεγε πως η προετοιμασία για μια παγκόσμια περιοδεία μοιάζει πολύ με την προετοιμασία που κάνει ένας αθλητής πριν από έναν μεγάλο αγώνα. Πώς προετοιμάζεστε εσείς σωματικά και πνευματικά για μια παγκόσμια περιοδεία Σίγουρα πλέον είναι διαφορετικά σε σχέση με τις πιο “ξέφρενες” μέρες μας.

 • What’s inside price tag
 • Writing
 • Outstanding Documents Writing Service
 • Finest Publishing Solutions WE OFFER
 • WRITING SERVICE: Sturdy Considerations Reasons To Pick out US
 • Perfect Writing Service for you personally.
 • Our school authoring service has many warranties to present for you personally:

Τότε συνηθίζαμε να πίνουμε πολύ όταν κάναμε πρόβες και γενικά βγαίναμε και ξενυχτούσαμε συνεχώς. Τώρα πλέον, είμαστε σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, γυμναζόμαστε και προσπαθούμε να παραμένουμε νηφάλιοι, έτσι ώστε να μπορούμε να δώσουμε το one hundred% σε κάθε συναυλία. Και σήμερα αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Παλιά τα get-togethers που συνέβαιναν στα παρασκήνια μπορεί να ήταν και πιο σημαντικά από το dwell! (γέλια)Σε γενικές γραμμές, έχετε όρεξη να βγείτε σε περιοδεία Υπάρχουν κάποιες πτυχές του touring που έχετε βαρεθεί Όπως… αυτές οι συνεντεύξεις για παράδειγμα Κι όμως, είναι απαραίτητες οι συνεντεύξεις. Όταν θέλεις τη μουσική σου να την ακούσει πολύς κόσμος, είναι αναγκαίο. Δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο…! Το να ανεβαίνεις στη σκηνή είναι υπέροχο συναίσθημα, αλλά όσο μεγαλώνουμε σίγουρα τα ταξίδια γίνονται όλο και πιο κουραστικά. Δεν είναι οι συναυλίες που μας κουράζουν, αλλά όλη αυτή η διαδικασία: τα ξενοδοχεία, οι ώρες στο δρόμο, τα πάνω-κάτω, όλα αυτά. Γιαυτό και είναι σημαντικό να βρισκόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας.

Ο Dave και ο Martin ζουν στην Αμερική. Εσύ γιατί επέλεξες να μείνεις στην Αγγλία -στο Λονδίνο συγκεκριμένα- και τι σημαίνει για σένα το Brexit Εκείνοι παντρεύτηκαν Αμερικανίδες! Εγώ παντρεύτηκα ένα κορίτσι από την πόλη μου, μια κοπέλα από την Ιρλανδία, γιαυτό και παρέμεινα στην πατρίδα μου.

Deja una respuesta